Ken de context en je eigen plek
Werken in een organisatie met een complexe context kan veel van je vragen. De organisatie is immers continu in beweging. De organisatiestructuur verandert evenals de organisatiecultuur en dat heeft impact op de onzichtbare en vaak ongrijpbare onderstroom. Loop jij wel eens vast door de ingewikkelde verhoudingen? Vraag je je wel eens af of je niet te hard werkt (en waarom anderen ‘overal’ mee weg komen)? Vind jij jezelf doortastend genoeg wanneer je positie onder druk komt te staan? In hoeverre ben je zichtbaar en effectief binnen het krachtenveld?

Bewust zichtbaar en effectief
Bovenstaande en nog veel meer vragen die er in jouw dagelijkse werk spelen, kunnen centraal staan op deze inspiratiedag Organisatie- en Krachtenveldopstellingen. Het maakt je bewust van de positie die jij nu inneemt binnen het krachtenveld en daarna welke positie jou het minste energie kost én geheel het beste dient. Helder wordt op welke manier jij je zichtbaarheid en effectiviteit kunt verhogen. Deze dag inspireert en maakt je ‘systemisch intelligenter’, doordat je inzicht krijgt in hoe jouw handelen samenhangt met dat van anderen met wie jij samenwerkt.

Systemische oefeningen, Organisatie- en Krachtenveldopstellingen
Deze workshop biedt alle deelnemers inzichten die ze meteen kunnen toepassen en integreren in hun dagelijkse werk. In de systemische oefeningen zal elke deelnemer zijn of haar eigen cases inbrengen. In de Organisatie- en Krachtenveldopstellingen die ik, Marieke van Voorn, zal begeleiden zullen enkele cases van deelnemers worden opgesteld. Daarbij kunnen alle deelnemers uitgenodigd worden om te ‘representeren’. In de rol waarvoor je wordt gevraagd, zit veelal verborgen informatie en inzichten die je kunt integreren in je eigen leven en werk.

Voor wie
Deze workshop is voor leiders, businesspartners, organisatieadviseurs en andere ambitieuze, bewuste en betrokken professionals die geïnteresseerd zijn in onbewuste onderstromen in hun organisatie. Jij wil meer begrip krijgen voor je eigen positie en voor de context waarin je werkt.

Praktische Informatie
De eerstvolgende data voor deze inspiratiedagen zijn: 15 juli, 21 augustus, 18 september. We werken van 9.30 – 17.00. De Investering bedraagt € 149,00 inclusief BTW.

We werken in een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

 

Inschrijving

“One is never afraid of the unknown. One is afraid of the know coming to an end” (Krishnamurti).

Foto: De Kosmosbloem staat symbool voor ‘natuurlijke ordening en harmonie met het universum’ en ook voor heelheid, bescheidenheid, balans, liefde en onschuld.

X
X