Krachtig & Verbindend Leiderschap
Twijfel je wel eens aan je leiderschapsstijl? Vraag je je wel eens af of je eerder grenzen had moeten stellen? Vind jij jezelf doortastend genoeg wanneer het spannend wordt? Hoe zorg jij ervoor dat jij en je team onderling verbonden zijn én tegelijkertijd gaan voor hetzelfde doel?
Leiders van tegenwoordig worden geacht om verbindend te zijn én intuïtief én resultaatgericht én autonomie bevorderend. Het is een uitdaging die nogal wat van leiders vraagt. Het doet in eerste instantie een beroep op je zelfkennis en -acceptatie. En daarnaast dat je bereid bent om daadkrachtig minder populaire maatregelen te nemen, juist wanneer ze bijdragen aan de organisatievitaliteit en -kracht.

Love is Power. Op deze Leiderschaps-Clinic staat de Liefde centraal. De liefde voor het grotere geheel. Jouw liefde en kracht maakt de organisatie daadkrachtiger en meer verbonden. Deze Clinic is geïnspireerd door Goethe (1749-1832). “Liefde heerst niet, maar zij vormt. Doortastendheid geeft genialiteit, kracht en magie”. En hij zei ook: “Vertrouw eerst jezelf. Dan weet je hoe je moet liefhebben”.

In levenskrachtige organisaties zijn Power & Love ook één. In deze Leiderschaps-Clinic is volop aandacht voor wat liefde voor het grotere geheel impliceert:
– Heldere begrenzing van gedragingen en besluiten die niet bijdragen
– Helder aanvoelen en ‘weten’ wat organisatievitaliteit vraagt
– Aandacht geven aan het bestaansrecht van de organisatie
Love is Power. Geen (systeem-)blinde liefde, maar liefde met eenheidsbewuste en weloverwogen keuzes.

Voor wie?
Deze Leiderschaps-Clinic is uitermate geschikt voor leiders met een gezonde dosis zelfspot, humor en lef. Leiders (HBO+/WO) die hun team met minder inspanning en met meer daadkracht willen leiden, komen híer tot hun recht. We werken in een groep van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Enige ervaring met Systemisch Werk is nuttig, omdat de inzichten via de systemische werkvormen jouw leiders- & liefdespotentieel gaan versterken 😉.

Praktische informatie
De eerstevolgende Leiderschaps-Clinic moet nog gepland worden. De investering bedraagt € 250,00 inclusief BTW en lunch. We werken op Landgoed Drakenburg in Baarn. De Clinic start om 9.30 en eindigt om 17.00. Aanmelden kan via het inschrijfformulier (linkje). Vragen stellen kan via marieke.van.voorn@eenhelderezaak.nl of 06 – 5158 4245. Meer lezen over Love & Power in Organisaties? Lees mijn Column ‘Love is Power in Levenskrachtige Organisaties’.

“The ego seeks to divide and separate. Spirit seeks to unify and heal” (Pema Chodron).

Foto: Kersenbloesem staat in Japan symbool voor de gelijkwaardigheid van de natuur met het leven van de mens. Gezien de korte levensduur van kersenbloesem staat deze ook symbool voor geboorte, leven, dood, wedergeboorte en vergankelijke schoonheid. 

X
X